Catering

Beleef: Vakmanschap en gastheerschap!

Ons keuken- en bedieningsteam bestaat uit vakkundige professionals. Een mix van jarenlange ervaring, jong enthousiasme, veel creativiteit en vooral passie stelt ons in staat om ieder gewenste bijeenkomst, diner of buffet voor u en bij u te creëren en te verzorgen. U voelt zich bij ons gast in eigen huis!

Proef: Alles vers uit eigen keuken!

Wij zijn van oudsher specialist in het bereiden van buffetten, diner buffetten, walking dinners en receptiehapjes. Ons productieproces geschiedt onder strikte toepassing volgens de EG erkenningsregeling voor voedselhygiëne. Daarbij gebruiken wij zoveel mogelijk producten uit onze regio. Uiteraard verzorgen wij daar eventueel ook het uitserveren en de bediening bij.

Geniet: Uw zorg nemen wij graag uit handen!

Organiseren van bedrijfsfeesten, vergaderingen, recepties, jubilea, barbecues, verjaardagen, bruiloften en communiefeesten is ons werk, onze business. Wij beschikken over de middelen om alles bij u op locatie te organiseren. Ook als het gaat om muziek, tafellinnen, serviesgoed, glaswerk, bestek, meubilair, bloemen, sfeerverlichting en partypaviljoens. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze eigen locaties.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op